SCHOONMAAKONDERHOUD

ALTIJD EEN FRISSE START!

Dankzij onze slimme, grondige en efficiënte werkwijze heeft u met FSO iedere werkdag een frisse start. Zo begint professioneel schoonmaken bij FSO al bij een transparante en altijd scherpe offerte: dankzij lage overheadkosten zijn onze diensten zeer aantrekkelijk geprijsd. En onze prestaties? Een beter visitekaartje is er niet!

UW PAND, ONZE VERTROUWDE ZORG

Met een gedetailleerde schoonmaakplanning op maat en een slimme routing voor ieder pand voeren steeds dezelfde gekwalificeerde krachten van FSO het schoonmaakonderhoud voor u uit. Alsof het uw eigen medewerkers zijn! Onze schoonmaakmedewerkers spreken Nederlands of Engels, dragen representatieve bedrijfskleding en zijn vooraf zorgvuldig gescreend. Met FSO weet u dus precies wie u in huis haalt. Ook bij ziekte of vakantie zorgen wij direct voor adequate vervanging en kunnen de werkzaamheden doorgang vinden zoals u gewend bent. Werken met FSO is communiceren via korte lijnen, de zekerheid van regelmatige rapportagecontroles, periodieke evaluaties en altijd een directe reactie bij calamiteiten. Dat geeft rust!

OOG VOOR DETAIL EN MILIEU

FSO brengt optimale hygiëne in praktijk: met een bewezen desinfectiesysteem en de meest geavanceerde reinigings- en onderhoudsmaterialen houden wij iedere ruimte van uw school, kinderdagverblijf, bedrijfspand, kantoor of zorginstelling dag na dag, week in week uit, brandschoon. Dankzij het gebruik van producten voorzien van het Cleanright Charter Productlogo ontzien wij bovendien het milieu.

Wilt u meteen een scherpe offerte
ontvangen voor een van onze
diensten? Vraag dan hieronder een offerte
aan en we sturen u zo snel mogelijk onze
prijsopgave!

STREEPLOOS VAKWERK LOONT!

Glasbewassing is een vak. Een vak dat wij tot in de puntjes beheersen. Met FSO Glasbewassing bent u dan ook verzekerd van een frisse, representatieve en professionele uitstraling van uw pand. Zo stappen u en uw bezoekers keer op keer met plezier en vertrouwen naar binnen.

KWALITEIT EN VEILIGHEID: EEN HELDER VERHAAL

Streeploos heldere ramen krijg je niet zomaar. Onze getrainde glazenwassers weten precies wat daarvoor nodig is, maar ook wat wel en niet mag en daarnaast verantwoord is. Om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen werken we bij FSO alleen met de beste materialen. Met ons geavanceerde telescoop-glasbewassingssysteem, onze hoogwerkers en ons laddermateriaal komen we ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Natuurlijk wordt alles waar we mee werken uitstekend onderhouden en regelmatig gekeurd. Daarnaast voldoen al onze reinigingsmiddelen aan de hoogste normen, zowel wat betreft effectiviteit als milieuvriendelijkheid.

WIJ KOMEN OVERAL

De ervaren glazenwassers van FSO komen overal en pakken ruiten en gevels gedegen aan. Onze activiteiten:

 • glasbewassing buiten- en binnenzijde, inclusief directe omlijsting en separatieglas
 • reinigen gevelbeplating
 • verwijderen van verwering van glas
 • verwijderen van groene aanslag
 • polijsten van glas

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?!

VLOERONDERHOUD

Een gezonde omgeving begint bij een schone vloer. En laat dat nu net het oppervlak zijn waar vuil, stof en allergenen zich het liefst ophouden en hechten. FSO heeft de expertise om ieder type vloeroppervlak in optimale staat te brengen én te houden. Dat ziet er niet alleen beter uit, het voorkomt bovendien voortijdige slijtage van uw vloeren en vermindert gezondheidsrisico’s aanzienlijk.

VOOR DE JUISTE BASIS

Bij FSO hebben we voor iedere vloer de juiste behandeling in ons zeer complete dienstenpakket. En natuurlijk kunt u onze specialisten, naast het periodieke onderhoud van uw vloeren, ook inzetten voor incidentele reinigingsactiviteiten, bijvoorbeeld na de oplevering van uw nieuwbouwpand of een verbouwing.

ALLE VLOEREN

Welk vloertype het ook betreft, de specialisten van FSO staan graag voor u klaar.

Strippen, conserveren, kristalliseren, verzegelen van harde vloeren, intensieve reiniging voor tapijtvloeren, sprayen/opblokken van linoleum-/marmoleumvloeren, onderhoud voor houten vloeren en trappen ongeacht de afwerking (bv. was, olie, lak), verwijderen van groene aanslag op buitenvloeren en hogedrukreiniging van grindvloeren.

LUST VOOR HET OOG?

De aanblik van uw pand wordt grotendeels bepaald door de staat waarin de gevel, muren en trappen verkeren. Helaas hebben deze oppervlakken een magnetische aantrekkingskracht op vervuilende invloeden uit de atmosfeer en graffiti ‘artiesten’. De specialisten van FSO gevelreiniging zorgen voor een schone en frisse uitstraling van uw gevel. Daar kijkt iedereen met plezier naar!

BUITENGEWOON SCHOON!

FSO verwijdert ontsierende verontreinigingen aan uw gevel vakkundig en brengt desgewenst een speciale coating op uw wand of muur aan waardoor vervuiling geen kans krijgt uw gevel blijvend aan te tasten. Voor ieder oppervlak, van hout en steen tot aluminium en kunststof, hebben wij de juiste oplossing. Ook wanneer het gaat om bouwkundige vervuiling en schoonmaak na oplevering.

GRAFFITI: DE KUNST VAN HET WEGLATEN

Graffitischade behoort met FSO tot het verleden: wij verwijderen graffiti met de modernste middelen van ieder denkbaar oppervlak. Met een speciale anti-graffiti coating is uw pand ook in de toekomst optimaal beschermd. De coating voorkomt hechting van uiteenlopende verfsoorten en zorgt ervoor dat ongewenste kunstwerken eenvoudig te verwijderen zijn.

 

Vraag uw scherpe offerte direct aan!

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Twijfel niet en stel uw vraag!

  ''Hoe krijgt FSO B.V. mijn pand spik en span?'', ''Hoe draagt jullie mobiele applicatie bij aan een betere kwaliteit van de schoonmaak?'' Geen vraag is té gek om te stellen!

  Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch contact opnemen met ons hoofdkantoor voor al uw vragen over onze schoonmaakdiensten.

  Contactgegevens

  Facilitaire Support Organisatie B.V.
  Hankweg 1

  2641 WV Pijnacker
  info@fsobv.nl

  +31 (0)15-3612612